Thursday, February 17, 2011

Anugerah artis lelaki komedi paling Popular ABPBH 2010---->zizan

Tak payah lah fikir siapa yang patut di undi dan memenangi anugerah artis lelaki komedi paling popular sebab yang paling layak dan sepatutnya menang anugerah tue adalah...............zizan abang cayang ku...hahahaha
Tadi sempat jugak ngundi zizan kat blog abang nara dan tengok2 result kat situ pun dah menunjukkan bahawa diluar sana memang ramai peminat zizan..cayalah..
Tak sabau nak tunggu siaran Anugerah Bintang Popular Berita Harian(ABPBH) nie..
I vote for you ye encik zizan..!!
All the best...

2 comments:

unknown girl said...

hehe..we will see..xsabar..
rase pun cm zizan gak =)

nOra said...

okes unknown girl...hehehe..=))