Wednesday, January 19, 2011

CoNtest Blog Paling Comel, Cantik dan Kemas


Contest pertama yang aku akan join sebabnya aku telah di tagged oleh gadis cantik ini----->elah
~mekasih ye elah tag saye tuk contest nie~
Walaupun blog aku ni tak cantik or cantik or kemas tapi contest nie memberikan tempoh untuk  semua peserta mencantik blog masing2..nak tahu lebih lanjut sila lah jengah ke blog tuan punyer contest nie
Just for fun n sape menang dapat adiah..yeaay(macam la ada can nak menang..perasan!!)
Dan yang pastinya aku mesti tag 5 orang lagi rakan blogger yang lain..calon2nya adalah:



5 comments:

Datin BERSERI said...

weeettt2..
thanx sbb ingt nk tag yong...
btw mine not cretty, cute and kemas pon..
semak je..tp xpe la ann try luck sndiri..heee
by the way thanx skali lg..

Datin BERSERI said...

*pretty~~
typing mistake~~ (-__-)!
dusshhh!!!

nOra said...

ok yong..same2 kite mencube ye...hehehhe

Nurul Sharmila said...

thanks coz tag mila.. All the best eyh... :)

nOra said...

okes mila...