Thursday, December 30, 2010

Berakhirnya 2010




Tinggal lagi sehari untuk kita melangkah ke tahun 2011
Ikut tahun umur aku pun da masuk 23 tahun next year
Waa..anak mak da makin besar la makNext week da bermula sem baru dan merupakan sem last aku belajar di UTHM
Hopefully semuanya berjalan dengan lancar dan aku berjaya habiskan sisa sisa aku sebagai pelajar dengan selamat di sini
Tahun 2010 banyak kenangan yang berlaku dalam hidup aku
Ada suka ada duka..Cuma satu je yang tak berlaku lagi..mak, anak mak ni tak ada calon suami lagi...hehhehhe
Tibe tibe je tangan rasa rajin semacam nak menulis dekat blog gelabah nie..Dah lama tak update blog nie
Nak abeskan sisa sisa tahun 2010 dengan penulisan tak seberapa nie..
Sarang Hae...<3

2 comments:

misz nana said...

huhu.. nana lak dari 19 nak ke 20... sedih3.. haha..

nZOrza said...

alah mude lagi tue nana..
20 thn kemuncak remaje kan2??hahaha
sy yg nk msk 23 thn nie pn rs cam budak2 lagi..hehehe