Friday, April 3, 2009

ApriL fO0l


sEbelum nie aku xbersedia nk kongsi cerita nie..but now im ready..hu3. But not in detail or full version..ha3.

Biasalah bile je tibe 1 april mcm2 ade dalam kepala otak masing2 tuk kenakan kawan2. Samalah mcm aku walaupun pada dasarnte aku mmg suke kenakan orang tapi kali nie aku nak wat lagi gempak...

Apa yg aku rancangkan bersama 5 orang member untuk kenakan 5 orang member yang lain berjalan ngan lancar. Tapi ending yang amat menyedihkan.

Orang yang aku kenakan ni sangat marah sebab die terase diperbodohkan dan di ketawakan. Padahal aku buat ni just to have fun, but due to a few misunderstanding it became terrible. Erm,last2 aku lak yang nangis sebab di persalahkan oleh orang yang dikenakan. Padalah kami rancang beramai ramai tapi aku sorang je yang kene marah..

Tapi itu dah jadi satu pengajaran buat aku walhal sebelum tu aku dah kenakan 2 org kawan aku yang lain. Dan die orang okey je, siap buat respon blk je. itulah die,lain padang lain belalang ye...=).

So,lepas nie aku terpakse buat ujikaji dulu sebelum nak kenakan orang..ha3. Aku memang nakal tapi just nak bermesra bersama teman2 je..Jadi kpd sesiapa yang dah menyampah ngan kenakalan aku sila laporkan kpd p0lis ye..he3.

2 comments:

matmulutmurai said...

xpe..gelabah tu kan satu proses kehidupan.

n0ra said...

ha3..betol tue..
kite blajar pun dr pengalaman...