Thursday, November 4, 2010

aku

aku adalah aku..bukannya kamu..kamu adalah kamu, bukannya aku. Bila aku sudah mula merapu semua akan ku sapu, oh sudah tentu penyapu sudah tiada gunanya ketika itu. Mulut tak berhenti bercakap dan orang sekeliling tak berhenti ketawa. Aku suka suasana itu...di kelilingi ramai orang dan masing-masing bergelak ketawa dan buat lawak. Hidup ini akan jauh dari kesunyian. Kawan, teman, rakan semuanya adalah sama dan tiada beza..tiada beza kerana aku sayang akan kamu semua. Walau kamu semua bergurau kasar, tapi aku still hepy kerana aku tahu itu hanyalah gurauan..kan2??hahahaha
Aku tidak lekang dek gurau senda, kerana aku ingin orang menyenangi aku dan menyayangi aku. Tapi kalau kamu sudah bosan dengan aku sila nyatakan ye..hehhehe
Kadang kala aku seorang yang hipokrit, tapi itu untuk mengelakkan masalah berpanjangan..dan aku cuba bertindak matang.
Aku mahu orang merasa sunyi jika aku tiada dan merasa rindu untuk mendengar gelak ketawa aku. Bukan mahu menjadi lagenda tetapi sekadar menjadi penghibur di kala duka.
Aku tidak akan pernah bosan membuat kamu ketawa kerana gelak ketawa kamu semua pengubat jiwa aku. I love to make a joke just to make all of you laugh..it my style rite??hehehehe..
Esok aku akan ke melaka untuk jumpa my sister..dia ada 2 orang anak yang amat comel..miss them so much..tak sabar untuk menunggu pagi eso..daaaaaaaaa..

No comments: