Sunday, March 28, 2010

d0 tELL mE pLeZs..

i like romantic feeling..i like watching romantic movie..i like romantic person..huhuu..betoi ka..
sesetengah manusia nie pelik bagi aku..aku ade kenal sorang minah nie, kire die mmbr satu sekolah dgn aku dulu n die jugak merangkapbestfriend aku..
Die nie jenis pemalu macam aku jugak lah..Die ade minat sorang mamat nie mase time kat sekolah dulu..die minat dak laki nie dari form 1 sampailah form 3. Dak laki nie 1 kls je pn ngan kite org, tp die jrng bercakap ngan dak laki tue sbb die kan pemalu..hik3. Senang aku namekan kwn aku nie toya(bkn nm sebenar) n budak laki tue domey(bkn nm sbnr). Boleh kate kan setiap hari ade je yang toya tue citekan pade aku pasal si domey tue..yelah dah namenye minat mesti die asyik perhatikan slalu si domey tue..sampaikan kdng2 aku pn naik bosan dgr cite die,tp atie mmber kene jage beb..aku layaaaan jelah..fuhh..
Aku plak slalu gak perhatikan si Domey tue, dr yg aku tgk nmpk mcm die pn minat kt kwn aku toya nie. Tp sepanjang 3 thn tue nothing happen between dieorg..kwn aku tue mmg xde pkwe pn,tp yg si Domey nie slalu org gosipkan dgn kiko lah, jaju lah, gaga lah(sume bkn nm sbnr ye..hi3)..xkesah lah sbb si domey nie ensom, pengawas sek plak..then mk n ayh die cikgu kt sek kiteorg tue. Kawan aku just mkn dlm ati jelah klau dgr gosip2 liar pasal pengarang jantung buat atie die tue..
Akhirnye kite org pn da abes PMR nie..lupe nk ckp kite org sume duk asrama time tue.kire da abes PMR sibuk2 nk packing brg2 nk balik kg katekan. Satu ari tue si toya dtng cari aku dgn termengah-mengah, muke die pucat giler time tue..klau toreh pn mesti xberdarah punye. Dengan terketar-ketar die cakap kat aku yang Domey nk jumpe die mlm nie(mlm nie merukan mlm last kat asrama,esk da nk blk kg). Si Toya nie nk ajk aku teman die,yelah die mn biase pegi date kt kwsn asrama nie..mesti mau ajak pakar cam aku(padahal aku pn same..ha3)..
Tepat jam 9 mlm kite org sampai kt tmpt di janjikan iaitu belakang tandas kawasan sekolah..dekat je ngan asrama..time kite org smpai kt situ si Domey da tgg smbil mencangkung kt situ..(buruk beto style mamat nie). Aku dpt rase tgn si Toya nie sujuk giler time da dkt dgn si Domey tue.....then

hrp maaf kite smbng lain kali ye..i gotta go rite now...hik3

1 comment:

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors