Friday, November 14, 2008

final exam...

hari isnin nie tamat lah final exam aku untuk sem 3 ini..hulala..xsab0r eden nak balik kampung nie.h0h0h0..balik kampung 2x..paper last nie paper agama s0 xde lah stress aku nk study cam aku study mekanik bahan yg memerlukan aku mengira stress..ha3..lg bertambah lah stress aku cam gitue..semalam aku n the geng seramai 10 0rg pegi mandi manda kat air terjun bekok. Niat asal kita 0rg nk pegi gunung berlumut. Tp rupenya sedang dalam proses renovate lagi. Penat je pegi situ, sampai2 xleh nak mandi lak. Dah lah mmg xmandi pg sbb nak mandi kat situ..hu3.0ps,terbocor rahsia lak..ha3.pastu pusing balik kita0rg pegilah kat air terjun bekok..pegi lam pukul 11 pagi n sampai kat hostel lam pukul 8 malam..perjalanan yang agak jauh lah tue.kalau balik rumah aku kat terengganu pun tentu dah sampai..he3

2 comments:

Nullz Nakalz said...

Uiks.. knp baru abis final exam? study kat mana?

n0ra said...

blaja kat uthm..johor