Saturday, January 30, 2010

aku sedih atau kecewa nie??

hahahaha...sob3..
aku suke ker sedih nie??ntah lah aku sendiri xde jwpn tue..dulu time die ade aku menyampah aje..tp skrg die mcm dah pergi dr aku, aku rs mcm kehilangan plak..cmner nie yer?
aku suke die ker??tp aku benci die..sbb die..erm..sbb die..ntah la..
die pandai amek hati tp kadang2 menyakitkan hati jugak..hu3..dlu kalau die call atau sms atau hntr komen dkt fb ker mesti aku rase mls nk lyn tp smnjk 2 mnjk nie aku asyk tgg die muncul aje..tp die da twr hati kt aku kot??
Die pernah ckp kt aku yg atie die ade aku sorg je n die nk tgg aku smpai aku terime die..tp aku just ignore kan je perasaan die tue..da msk 3 thn we just a friend..ONLY A FRIEND~~~tp now die ckp atie die da lm kekeringan dgn cinta n maybe xdpt nk tgg aku lagi..tp aku still ego n just pkir die main2 n xmungkin die nk dptkan perempuan lain tuk gantikan aku di hati die.
tp...sekarang aku nampak ape yang die buat...die cube cr pengganti diriku..aku xkesah lah..itu mulut aku berkate..hati aku menangis sendirian..
everytime die ckp pasal pompuan lain aku just gelak2 tande tak kisah tapi last2 aku pikir blk kalaulah die betol sudah berpaling dr aku cmner??sape nk buat aku senyum time aku sedih n sape nk amek berat n bagi semangat kat aku time aku kecewa..
Bile aku pikir dalam2 mende nie sumenye berpunce dr diri aku jgk.tp sume org xtahu ape yg aku tahu.aku menanggungnye sorg2 je.die pn xpernah tahu kalau die tahu pn just sakitkan hatie die je..aku xnak die rase rendah diri if die tahu ape yg mengganggu aku drpd aku terime die..biar aku tanggung sorng2 je hal nie..ade jodoh xkemane kot...
what should i do??=(

2 comments:

syira_tech said...

we never know the value of something until we loose it!..

take time la dear, tggu bile hati betol2 terbuka utk si dia. time tu baru la kamoo dapat syg dia dgn sepenuh hati tanpa ragu...*mcm sy* hehe

n0ra said...

he3...tq my dear..